Цього тижня стартує міжнародний онлайн-марафон «Що робити з дітьми під час карантину?» від дитячого арт-видавництва «Чорні вівці». У рамках його проведення відбудеться 5 зустрічей із 5 письменницями з різних міст України та закордону – Юлією Ілюхою (м. Харків), Яною Сотник (м. Київ), Євгенією Завалій (м. Одеса), Таіс Золотковською (о. Закінтос, Греція) та Христею Венгринюк (м. Софія, Болгарія).

Під час онлайн-зустрічей авторки представлять свої нові книжки, а також дадуть відповіді на питання аудиторії. Дивитись відеотрансляцію можна на сторінці видавництва у Facebook: www.facebook.com/ChorniVivtsi/

За словами головної редакторки дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христі Венгринюк, тепер, без сумніву, весь світ реально живе в мережі. «Читання книжок набридло? Перемито й перескладано все в квартирі? Всі серіали вже перемішалися в голові? Тоді ми з авторами йдемо до Вас онлайн. – запевняє Христя. – Будемо читати, говорити, презентувати нові книжки, відповідати на питання і просто намагатимемося бути ближче одне до одного. Будьте здорові й з нами!».

ПРОГРАМА ТРАНСЛЯЦІЙ:

26 березня (четвер), 19:00, Юлія Ілюха – «Мурко Мняуск – підкорювач Марса. Як тобі таке, Ілон Маск?» (читання та розмова про нову книжку Юлії Ілюхи «Космокоти»). Для дітей 7+ та їхніх батьків.

28 березня (субота), 19:00, Яна Сотник – «Як допомагати малечі йти до мети?» (читання та розмова про мотивацію на прикладі книжки Яни Сотник «Рака така, або Риба, яка співає»). Для дітей 5+ та їхніх батьків.

31 березня (вівторок), 19:00, Євгенія Завалій – «Почати сортувати сміття і врятувати дельфінів: місія здійсненна» (презентація книжки Євгенії Завалій «Це всі ми»). Для дітей 7+ та їхніх батьків.

2 квітня (четвер), 19:00, Таіс Золотковська – «Чому несерйозно бути серйозним?» (презентація та читання книжки «Несерйозно» Таіс Золотковської). Для дітей 5+ та їхніх батьків.

4 квітня (субота), 19:00, Христя Венгринюк «Про мого білого старого Качура» та новинки дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» (читання поезії та презентація книжок). Для батьків.

За детальнішою інформацією звертатися:

піар-менеджерка

Лілія Шутяк,

shutiak@meridiancz.com,

facebook.com/ChorniVivtsi

instagram.com/chorni_vivtsi