«Видавництво 21» пропонує своїм читачам придбати книги, яких залишилося у дуже малій кількості. Власне, це вже ексклюзивні примірники, які не будуть перевидаватися. І зараз Ви маєте виняткову можливість стати їхніми власниками.

Юрій Андрухович

ЛЕКСИКОН ІНТИМНИХ МІСТ

(у твердій палітурці)

http://www.books-xxi.com.ua/products/leksikon-intimnih-mist

 250 UAH 

Залишилося: 6 примірників

 

«Лексикон інтимних міст» – найбільший за обсягом твір Юрія Андруховича. Невтомний мандрівник Україною, Європою, Америкою, автор розповідає нам 111 історій про 111 міст, з якими йому пощастило пережити щасливі й не дуже, але завжди інтимні – у широкому значенні цього слова – пригоди.

 

   

Дмитро Лазуткін

ДОБРІ ПІСНІ ПРО ПОГАНИХ ДІВЧАТ

http://www.books-xxi.com.ua/products/dobri-pisni-pro-poganih-divchat

50 UAH

Залишилося: 8 примірників

У поетичній збірці Дмитра Лазуткіна «Добрі пісні про поганих дівчат» багато слів про кохання, багато пауз про кохання і багато кохання як такого. Багато віршів тяжіють до класичної форми. Їх можна легко покласти на музику. Усі вони добрі – без прихованих образ та шкодувань за тим, що не відбулося.

 

                            

Кобилянська Ольга (Olga Kobylanska)

VALSE MELANCOLIQUE. AUSGEWÄHTE PROSA

http://www.books-xxi.com.ua/products/valse-melancolique-ausgewhte-prosa

180 UAH

Залишилося: 1 примірник

«Valse mélancolique» Ольги Кобилянської (німецькою мовою) з’явилася до 150-річчя з дня народження письменниці. Книга містить оповідання, нариси та есе авторки, які свого часу публікувалися в різних німецькомовних друкованих органах, проте сьогодні є майже недоступними. Вперше з 1901 року, коли у Німеччині з’явилися її «Kleinrussische Novellen» («Малоруські новели»), ці тексти можна знову прочитати у вигляді книжки.

 

 

Ірина Мороз

ЯКБИ ТИ ПРОСТО БУВ. Поезії

http://www.books-xxi.com.ua/products/yakbi-ti-prosto-buv-poezii

50 UAH

Залишилося: 2 примірники

Поетичне мовлення Ірини Мороз сформоване самою жіночою природою. Це світовідчуття молодої жінки, яка дрібними, легкими і трохи нерішучими кроками, дуже поступово входить у світ різних етапів жіночого життя, жіночої психології, жіночого тіла, жіночого самоусвідомлення.

 

                                   

Лідія Орбан-Лембрик

ОСЬ ТАК І ЖИВЕМО. ДОРОЖНІ НОТАТКИ ПСИХОЛОГА

http://www.books-xxi.com.ua/products/os-tak-i-zhivemo-dorozhni-notatki-psihologa

50 UAH

Залишилося: 1 примірник

 

Усі способи впливу на народ хороші, будь-яке розмаїття натовп приймає й закидає у свій безмірний шлунок - була б цукерочка солодка та обгортка яскрава, проте засоби масової інформації стоять тут у особливому ряду. Вони, хто з політичних переконань - таких мало, а хто з матеріальних міркувань - цих більшість, можуть гори зсувати - на догоду багатим гаманцям своєю тарабарщиною скручують будь-яку шию будь-якій публіці...

 

Андрій Любка

СОРОК БАКСІВ ПЛЮС ЧАЙОВІ

http://www.books-xxi.com.ua/products/sorok-baksiv-plyus-chajovi

70 UAH

 ̶З̶а̶л̶и̶ш̶и̶л̶о̶с̶я̶:̶ ̶4̶ ̶п̶р̶и̶м̶і̶р̶н̶и̶к̶и̶

РОЗПРОДАНО!

До поетичної збірки Андрія Любки «Сорок баксів плюс чайові» увійшло понад 50 віршів про кохання і не тільки. «Назва книжки, – як стверджує автор, – це своєрідна метафора того, що в житті за все потрібно платити, часто навіть з чайовими.

 

 

Вернон Кресс

ЗЕКАМЕРОН ХХ

http://www.books-xxi.com.ua/products/zekameron-hh

100 UAH 

З̶а̶л̶и̶ш̶и̶л̶о̶с̶я̶:̶ ̶2̶ ̶п̶р̶и̶м̶і̶р̶н̶и̶к̶и̶

РОЗПРОДАНО!

У документальному романі Вернона Кресса читач знайде об’ємну картину колимських і частково сибірських таборів раннього повоєнного періоду. Її автор – освічений австрієць, який випадково потрапив у казан ГУЛАГ’у. Не потерпаючи через втрату радянських ідеалів, Вернон Кресс почувається в ньому літописцем, об’єктивним свідком. Задротований світ він бачить очима вихідця із Західної Європи. Не оминаючи страждань, оповідач – оптиміст і романтик за натурою – намагається розповісти не лише про те, як люди в таборі гинули, але й як вони там виживали.

 

 

Надія Бабич та ін.

КУЛЬТУРА ФАХОВОГО МОВЛЕННЯ

http://www.books-xxi.com.ua/products/kultura-fahovogo-movlennya

125 UAH

Залишилося: 4 примірники

Завдання, тести, тексти для стилістичного аналізу й оволодіння технікою виразного мовлення, запитання і т. д. – усе в цій праці підпорядковане практичній меті: навчити доброго мовлення кожного, хто хоче володіти українською мовою не лише для справоведення, а й для спілкування в кожній сфері соціальної, виробничої, побутової і т.д. діяльності людини.