У четвер, 26 липня о 18:30 в Impact Hub Odessa (вул. Грецька, 1а, 2 поверх, зала Edlab) відбудеться зустріч із письменницею, художницею та головною редакторкою дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христею Венгринюк. 

Під час заходу авторка спілкуватиметься з малечею та їхніми батьками про те, як обирати книжки, що допоможуть дітям у складних ситуаціях, а старшому поколінню підкажуть, як не травмувати дитину. У програмі також  читання та презентація книжок дитячого арт-видавництва «Чорні вівці».

Вхід вільний.

 

ДОВІДКА

Дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» – це проект Святослава Померанцева, Василя Дроняка та Христі Венгринюк. Засновано наприкінці 2015 року в Чернівцях. «Фішка» видавництва – чорні овечки в кожній книжці, які вказують на рекомендований вік читача. Серед авторів, з якими співпрацюють «Чорні вівці» – Ервін Мозер (Австрія); Ейтан Борітцер, Оксана Лущевська (США); Кріс Рідделл (Великобританія); Аґнешка Стельмашик (Польща); Вольф Ерльбрух (Німеччина); Франц Голер (Швейцарія); Леннарт Гельсінґ (Швеція); Кім Фупц Окесон (Данія); Сергій Жадан, Ірена Карпа, Галина Вдовиченко, Юрій Винничук, Лариса Ніцой, Анатолій Дністровий, Христина Лукащук, Андрій Тужиков (Україна) та ін. Видавництво спеціалізується на арт-буках, білінгвальній та перекладній літературі для дітей.

За детальнішою інформацією звертатися:

піар-менеджерка

Лілія Шутяк,

shutiak@meridiancz.com,

097 66 57 047

facebook.com/ChorniVivtsi

instagram.com/chorni_vivtsi