З 20 по 23 листопада письменниця Ірина Червінська відвідає Харків, Запоріжжя, Одесу, Вінницю з презентаціями роману «Світи і лабіринти». Це трилер з елементами детектива, психоделіки та антиутопії. Книга вийшла у «Видавництві 21» у травні.

Перша презентація «Світів і лабіринтів» відбулася під час VII Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» – у рамках дискусії «Не Кінгом єдиним! Сучасні українські «адреналінові жанри».Авторка представила свій роман також читачам Львова, Івано-Франківська, Калуша, Києва.

Графік презентацій «Світів і лабіринтів» у листопаді:

#

Місто

Дата

День

Локація

Час

Модератор

1

Харків

20.11

Вт.

Книгарня «Vivat»

18.00

Вадим Мірошниченко

2

Запоріжжя

21.11

Ср.

Книгарня «Є»

18.30

Олесь Барліг

3

Одеса

22.11

Чт.

Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. Грушевського

15.00

 

4

Вінниця

23.11

Птн.

Книгарня «Є»

18.30

Сергій Рибницький


Роман Ірини Червінської вже поповнив відповідну нішу української жанрової літератури та здобув чимало читачів. Критики відзначають те, що текст якісний, помітною є його естетико-інтелектуальна складова, в основі якої захоплення авторки авангардизмом, сюрреалізмом, постструктуралізмом, деконструкцією, метамодернізмом, найновішими досягненнями у різних галузях природничих наук. Та звісно, що «Світи і лабіринти» захоплюють увагу численних читачів насамперед досконало створеною смисловою системою. Головний герой роману ‒ молодий чоловік, який потрапляє у коловорот різних ідентичностей, переживає численні досвіди, які навіть не встигає осмислити – так блискавично швидко і карколомно усе змінюється.Головний герой не має найменшого шансу отямитися, аби збагнути, де насправді він, хто він і яка із численних реальностей його. Чи має шанс це збагнути читач?.. Є один шлях довідатися – сміливо зайти на територію світів і лабіринтів.

«Думаю, «Світи і лабіринти» обов’язково сподобаються тим, хто любить несподівані ходи, моторошні ситуації та щільні переплетення вигаданого та реального. А загалом роман для широкого кола читачів», – говорить про свій твір авторка.

Під час презентації Ірина Червінська розповість про специфіку створеного нею смислового світу, про витоки її інтересу до «адреналінових» жанрів, чинники та критерії створення якісної жанрової літератури,про багатовимірність світу та одномірні суспільства і, звісно, як завжди відверто відповість на всі запитання: хто передбачить, у які світи заведуть лабіринти?..

Ірина Червінська, «Видавництво 21» запрошують Харків, Запоріжжя, Одесу, Вінницю на презентації «Світів і лабіринтів». Приходьте і дізнаєтеся, що з цим світом не так.

«Світи і лабіринти» на сайті видавництва: http://www.books-xxi.com.ua/products/sviti-i-labirinti

Інформація про Ірину Червінську: http://www.books-xxi.com.ua/brands/chervinskairina

Анонс виходу «Світів і лабіринтів»: http://www.books-xxi.com.ua/announce/do-knizhkovogo-arsenalu-2017-u-vidavnitstvi-21-pobachat-svit-sche-dvi-novi-knigi

За детальнішою інформацією, будь ласка, звертайтеся:

Інга Кейван, PR-менеджер «Видавництва 21»

+38(096)532 92 36

+38(099)475 85 61

ikeyvan7612@gmail.com