Триває Франкфуртський книжковий ярмарок. Наш стенд продовжує роботу на ярмарку. Запрошуємо познайомитися з новинками нашого видавництва: «TÜK», «24.02», «12 годин чоловіка», «Тераріум/Авантюра».
Особливу увагу хочемо приділити новій книжці Андрія Мероника – «24.02»
«24.02» – це щоденник війни, який містить основу розповідь і збірку історій від громадян нашої країни: підприємців, лікарів, блогерів, артистів тощо. Книга розповідає невигадану історію про компанію молодих людей, які опинилися посеред війни без власного на те бажання. Про те, як кожного із них “морозило” – не те від страху, не те від холоду, коли десь поруч влучала ракета і лунав потужний вибух, який вибивав шибки і вмикав сигналізації.
Як кожен із них старався бути корисним країні, як розвивалися їхні страхи та сумніви. Про що говорили, про що думали і у що вірили. Ця книга про таких же людей як і ви – про ваших сучасників.
Книга-бестселер одразу з друкарні поїхала на Франкфуртський книжковий ярмарок. До цієї новинки неймовірна цікавість, адже в ній автор пише про наші з вами реалії, у яких ми живемо 239 днів. Ба більше, ми хочемо нагадати всьому світу про те жахіття, яке триває в Україні.
Особливістю щоденника війни «24.02» є те, що його співавторами є багато наших співвітчизників: блогерів, громадських діячів тощо.
Тому, друзі, запрошуємо Вас до нашого стенду – Hall 4.0, B 114. Ми будемо тут до 23 жовтня.
 
 
Або Ви можете замовити книгу за посиланням на нашому сайті – посилання на книжку
Встигніть замовити книжку, адже щодня примірників стає все менше!
Для кого ця книга?
Цілком зрозуміло, що за лічені роки буде написана нова історія, яка згодом потрапить у дитячі шкільні підручники, а може і електронні книги для цих же учнів. Якою буде ця історія? – Складно сказати. Для цього і написана ця книга. Це щоденник сучасника, який жив і писав під час війни, а інколи, навіть, під звук ракет та бомб.