Упродовж кількох місяців від додруку четвертого тиражу «24.02», автором якого є Андрій Мероник, загальна сума донатів перетнула позначку 1 мільйон гривень. Книжка вийшла друком у «Видавництві 21».

Особливістю проєкту є те, що вона не доступна для продажу, натомість команда вибрала нестандартний підхід і вирішила обмінювати щоденник на благодійні внески. Це рішення надало можливість долучити ще більшу кількість людей.

Андрій Мероник, автор "24.02", поділився своїми враженнями: «Я щиро радію підтримці, яку отримав "24.02". Цей щоденник став не просто засобом фінансової допомоги, але і певним символом єднання та солідарності. Хоч це і звучить дещо пафосно. Наші читачі допомагають героям на передовій та тим, хто потребує допомоги внаслідок воєнного конфлікту». Також він додає: «Немає слів, щоб переказати ту вдячність, яку я відчуваю до кожного читача, волонтера, бійця, блогера, співавтора, працівника видавництва та всіх небайдужих людей, які вклали клаптик себе у цей проєкт».

Зібрані кошти використані для закупівлі необхідного обладнання для військових та надання допомоги постраждалим цивільним. Станом на 3 січня 2024 року вдалось залучити 1 079 541 грн, наразі з четвертого накладу залишилося 93 книги.

Звіти, детальну інформацію про книжку, цікаві факти та ін. можна знайти на сайті 24.02 - Щоденник війни (fuckingwar.com)