Більше світла у часи карантину! Або книги як джерело серотоніну та ендорфінів

Карантин – це, звісно, печально і не зовсім звично. Але життя триває і навіть дарує безліч приємних несподіванок, серед яких цінопад та подарункопад. А це ж приємні емоції. Науковці (!) дослідили і довели, що так зване занурення у позитив найкраще оздоровлює. Отже, найкращий скафандр у ці прекрасні апокаліптичні часи – позитивно заряджений емоційний кокон :)

«Видавництво 21» також хоче посприяти наростанню позитивних і світлих настроїв, тому ми вирішили, що до кінця карантину даруватимемо нашим читачам книги. Класно, правда ж? :)

Ми даруємо вам кожну другу книгу із Вашого замовлення, зробленого на сайті «Видавництва 21».  А якщо сума Вашого замовлення досягла позначки 300 грн., то ми ще й організуємо Вам безкоштовну доставку. Вибрати Вам точно буде із чого, адже в акції беруть участь книги усіх трьох видавництв: «Видавництва 21», дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» та «Meridian Czernowitz».

А тепер детальна формула щастя: 

  •  

     
    • Ви замовляєте дві книжки – другу (дешевшу) видавництво Вам дарує (тобто Ви її отримуєте за нуль гривень);
    • Ви замовляєте три книги – одну (найдешевшу із них) ми Вам даруємо;
    • Ви замовляєте чотири книги – дві (найдешевші із них) ми Вам даруємо;
    • і так далі.*

*Просимо звернути увагу, що під час здійснення замовлення на сайті, автоматично буде порахована повна сума. Акційну подарункову знижку наші менеджери зроблять, коли зв'яжуться з Вами, аби підтвердити замовлення.

«Видавництво 21» разом з усіма звикає до нових режиму та формату роботи, життя, комунікації. Усе змінюється, але за будь-яких обставин цінною є притомність.

Читайте книжки – і зомбі-апокаліпсис вам не страшний :)

Інга Кейван, PR-менеджер «Видавництва 21»

ikeyvan7612@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001499791735