"Роман «Історія, варта цілого яблуневого саду» вже давно живе своїм окремішнім від автора життям. Чернівецькі гіди розповідають на екскурсіях про місця, біля яких відбувалися події в романі, зараз айтівці уривок із книги переводять у віртуальну реальність. А про мене іноді говорять – це той чоловік, який написав про яблука і сад. Значить, роман вийшов успішним. Настільки успішним, що місцеві читачі від другого роману очікували сіквелу, і коли героями тексту стали не Чернівці, не лише чернівчани, то закидали мене претензіями, що хотіли б продовження. Але ж є величезна позачернівецька літературна спільнота, тож мушу працювати і для неї, адже мої романи читають в різних куточках України", – пише про свої книжки автор нашого Видавництва 21 Максим Дупешко.

І дійсно, «Історія, варта цілого яблуневого саду» – успішний роман, який живе своєю історією без автора. Ба більше, роман творить власну історію!

Саме тому Видавництво 21 оголошує передпродаж на новий тираж бестселера та акцію на другий, не менш відомий, роман автора – «Біля карети під мертвим лисом».

У період з 10 по 20 листопада у Вас буде можливість замовити дві книжки за спеціальною ціною. Всі чекали новий тираж, тому встигніть купити і собі два неймовірних романи.

Посилання на книжки – посилання.