На початку вересня у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» побачить світ нова книжка української письменниці та журналістки Юлії Ілюхи «Аерокоти. Мурко Мняуск і операція «Великий вибух». Ілюстрації до неї зробила художниця Катерина Степаніщева.

Це друга книжка про пригоди звичайнісінького київського котика Мурка Мняуска, який мріяв про незвичайне котяче життя. Її можна читати, як у серії, так і самостійно. Яскраві котячі характери, неймовірні випробування та неочікувані зустрічі – все це знайдуть дорослі й малі читачі на сторінках видання.

«Після першої книги про «Космокотів», – ділиться авторка, – мій син Іван постійно запитував, коли ж буде продовження пригод Мурка Мняуска. Довелося його написати, а заразом придумати ще кілька книжок про наступні пригоди Мурка. В «Аерокотах» читачі зустрінуть не тільки знайомих котів – Мурка, БеВеПе, Ілану – а й нових героїв. Усім їм доведеться разом боротися із загадковим терористом, який погрожує підірвати весь світ. А ще ця історія стане початком великих життєвих змін для кількох котиків».

 

Про що книжка? Коли загадковий терорист М. Б. погрожує влаштувати великий вибух і одночасно підірвати всі летовища планети, порятунок світу рішуче беруть у свої лапи аерокоти – і Мурко Мняуск! Відважний котик вирушає до Нью-Йорка на пошуки злочинця, навіть не уявляючи, що ця історія принесе йому не лише великі випробування, а й шалене кохання… Уже добре знайомі герої та нові котячі мордочки в книжці для всіх дітей, які обожнюють котиків!

 

До 14 вересня на сайті видавництва триває передпродаж новинки та діє спеціальна ціна на дві книжки з серії – посилання.

 

Лілія Шутяк, піар-менеджерка

shutiak86@gmail.com,