«Тераріум» починається як реалістичне, документальне свідчення про закритий світ: учорашній школяр опиняється раптом в академії спецслужби. Втім, із просуванням розповіді сильнішає підозра, що текст — про інше: деконструкцію міфів, дух епохи змін, втечу від реальності, психологію самотності та саморуйнування. Твір друкується вперше.
«Авантюра» є оновленою (й остаточною) редакцією популярного роману про півтора року мандрів без грошей та плану, а подекуди й без необхідних документів. Автор їде «дизелями до Нью-Йорка», після чого, заробляючи фізичною працею, автостопом проїжджає Мексикою, Кубою, Белізом і далі на південь Центральною Америкою.
У поєднанні з повістю «Тераріум», «Авантюра» як історія про відчайдушну свободу сприймається по-новому. Ці тексти — теза й антитеза, які становлять сукупність.

«Видавництво 21» оголошує передпродаж нової книжки Артема Чапая. У період з 7 по 25 вересня можна замовити новинку за акційною ціною в 399 гривень.

Посилання на книжку – «Тераріум. Авантюра»

"«Авантюра», а особливо ентузіазм, із яким її прийняли читачі, зробила мене письменником. У новому виданні я вирішив доповнити її такою собі антиезою: 'Тераріум' - книга про людину, яка почувається в рабстві, тоді як 'Авантюра' - це, по суті, відчуття свободи, абсолютної свободи попри все.", – пише Артем Чапай про свою нову книгу.

Крім того, письменник ділиться, що "нова нига, з двох протилежностей, важлива для кращого психологічного розуміння людини, крайнощів того самого персонажа."

 

Обидва твори не рекомендовано особам до 16 років.

Вадим Герман, PR-менеджер
herman21books@gmail.com