Із 27 липня по 5 серпня на сайті «Видавництва 21» діятиме знижка -30% на три новинки дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» – «Горістечко»  та «Бабайка» Бенаса Берантаса та Вілії Квескайте  і «Робот Чапек на планеті з трьома сонцями» Маріна Трошанова та Петира Станімірова. А це означає, що ви можете замовити будь-яку з цих книжок зі знижкою -30%.

«Горістечко» і «Бабайка» містять яскраві історії про пригоди двох друзів, білченяти і вороненяти, які потрапляють у різні перипетії, вчаться говорити правду й долати страхи. Українською ці видання переклав Володислав Журба. Книжки написані легкою й зрозумілою мовою. Вони розраховані на дітей від 4-х років.

«Робот Чапек на планеті з трьома сонцями» – це оповідання-комікс про штучний інтелект, що побачило світ в українському перекладі Олени Райкової. Книжка вразила юних мрійників та здобула велику кількість прихильників за короткий час. У 2019-му видання стало найкращою дитячою книгою на щорічному літературному конкурсі «Перо» (Болгарія).

Також до 5 серпня ви маєте нагоду виграти сертифікат на купівлю книжок дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» на 350 грн. Умови – на сторінці видавництва у Facebook.

За детальнішою інформацією звертатися:

комунікаційна менеджерка

Лілія Шутяк,

shutiak86@gmail.com,

facebook.com/ChorniVivtsi

instagram.com/chorni_vivtsi