Сьогодні розпочинається передпродаж дитячої повісті «Чарівні Дракони острова Ґозо» сучасної української письменниці Інни Данилюк

Українська дівчинка Юля потрапляє в Мальту, а саме - на один із двох заселених островів країни - Ґозо. Тут Юля зустрічає безліч не бачених раніше істот: рибок, восьминогів, медуз… Цей неймовірно прекрасний світ дикої природи захоплює, а ще - потребує захисту. І Юля готова його захищати та оберігати!

Добре, що в дівчинки на острові з'явився однодумець і друг - місцевий хлопчик Джуліан, у якого (до того ж) є Чарівні Дракони. І ця команда сміливо вирушає мальовничим островом до пригод.

На своїй фейсбук-сторінці авторка зазначила: «Я вважаю, що це книжка-мадрівка. Неймовірна ілюстраторка Anya Vilchynska відтворила справжні пейзажі Ґозо – ілюстрації книжки – наче фото з подорожі. 

Це книжка про зоозахист, красу та крихкість природи, про спільні досвіди людей, що, на перший погляд не можуть мати нічого спільного, про стосунки в родині й тяглість поколінь, і, звісно ж, – про традиційні мальтійські човни – луццу – вони теж чарівні, як і Дракони».

Посилання – "Чарівні дракони острова Ґозо". 72 сторінки. Орієнтовний вік: 5+