«Казки про гномика Лесика та його друзів» чернівецької авторки Наталії Гриценко – це теплі, добрі, ніжні й водночас захопливі історії про незвичайного героя. Він уміє все: пересуватись повітрям, грати на скляному роялі, розмовляти з тваринами, по-справжньому дружити з Янголами, а найголовніше: робить лише гарні справи і заряджає добром інших.

Лесик мешкає в надзвичайному місті – Чернівцях, де і відбуваються всі його пригоди. Книжка не лише поділиться цікавими оповідками, а й стане для маленьких читачів першим путівником по затишному історичному місту.

Намалювала казки Лілія Мартинюк.  Книжка зацікавить дітей від 5 до 10 років.

Дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» та «Видавництво 21» оголошує передпродаж на дитячу новинку. Тільки з 27 червня по 7 липня у Вас є унікальна можливість придбати «Казки про гномика Лесика та його друзів» за акційною ціною.

Книжку видано за підтримки Чернівецької обласної військової адміністрації

 

 

Довідка. Наталія Гриценко корінна чернівчанка. Закінчила історичний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Працювала в облдержархіві та певний час викладала у школі історію. 

З роками зацікавилася історією свого роду: так з'явилися дві книги про сім'ю на фоні минулого Чернівців «Місто пахло корицею і кремом «Nivea» і «Ательє в старому місті, що пахло корицею і кремом «Nivea». З часом, коли у сім'ї народилася онучка, з'явилося бажання писати казки для дітей.

 

Лілія Шутяк, комунікаційна менеджерка,

shutiak86@gmail.com