На початку червня у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» з’явиться друком нова книжка для дітей української письменниці й ілюстраторки, яка наразі мешкає у США, Юлії Косівчук «Пані Резиденція». Головними героями цієї пригодницької казки є ціла родина мишок. Одного дня вони вирушають в мандрівку таємничим підземеллям Чернівців, щоб знайти омріяні скарби. Виявляється, там вирує дуже насичене й цікаве, хоч і вигадане життя. Як знайти шлях додому та врятувати місто? Головним героям цієї казки доведеться відкрити в собі нові сили й переоцінити значення скарбів.

 

Як зазначає Юлія Косівчук, ідея написати книжку про мишку, що жила у підвалах університету, виникла під впливом ностальгії. «Адже саме у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича минули п’ять найяскравіших років моєї молодості, – ділиться авторка. – Це були веселі, сміливі часи. Мабуть, тому головна героїня книжки вийшла такою безстрашною і спраглою пригод. Сподіваюся, читачам буде цікаво подорожувати разом із героями потаємними ходами у пошуках скарбів».

 

Юлія Косівчук

«Пані Резиденція» – це не просто історія однієї мишачої сім’ї, а справжня подорож Чернівцями, доповнена ілюстраціями авторки. Книжка може стати корисним ігровим посібником для дітей та батьків, які люблять своє місто і прагнуть вивчати його історію й сучасність.

Видання з’явилося за сприяння Чернівецької міської ради в рамках програми підтримки книговидання імені бургомістра Антона Кохановського.

Замовити за передпродажною ціною 

За детальнішою інформацією звертатися:

піар-менеджерка

Лілія Шутяк,

shutiak@meridiancz.com

facebook.com/ChorniVivtsi

instagram.com/chorni_vivtsi