На початку травня «Видавництво 21» представить читацькій аудиторії книгу Андрія Мероника «Золотий ґрааль криптовалютного трейдингу. Нотатки фахівця про те, як можна прогнозувати зміну цін на криптовалюти і заробляти (або ні) на цьому гроші», яка розповість про трейдинг і криптовалюти: як вони працюють, яка з них користь і для чого їх вигадали.

«Золотий ґрааль криптовалютного трейдингу» – це розповідь про три роки щоденної праці над розробкою торгових алгоритмів, вивченням трейдингу та проведенням експериментів. Автор поділився дуже цінним досвідом, адже отримати реальні практичні знання в описуваній галузі непросто, тема вузька. Саме тому, як розповів Андрій Мероник, на книжковому ринку досить багато книг про криптовалюти, чимало – про трейдинг, а от про криптовалютний трейдинг практично немає, а тому й нема на кого особливо орієнтуватися – лише на власний досвід.

Це перша книга Андрія Мероника. Його попередній досвід роботи з текстами – ведення блогів у студентські роки. Книгу він вирішив написати, аби зафіксувати важливі, унікальні знання, які далися йому великою ціною і значними зусиллями: «Мені було б дуже прикро, якби така інформація просто забулася, – розповів Андрій Мероник. – Я хочу, щоб ті люди, які все ж вирішать занурюватися в цю тему, ознайомилися з підводними каменями і отримали стартові знання. В книзі я чітко показую, що працює, що не працює і з якою ймовірністю це відбувається. Щиро переконаний, що будь-які конкретні фахові знання є значно кориснішими за всі алгоритми торгівлі разом узяті».

Серед своєї цільової аудиторії автор бачить «абсолютно всіх, хто хоча б раз на пів року цікавиться ціною біткойна». Та насправді «Золотий ґрааль криптовалютного трейдингу» може захопити будь-кого, хто просто любить добре написаний текст, легко, невимушено і захопливо розказані історії, а також інформацію, подану в інтерактивному форматі. Стиль автора викликає симпатію легкістю світогляду і світовідчуття, почуттям гумору. Текст наповнений цікавими і дотепними аналогіями, простими і дуже позитивними малюнками, які спрощують сприйняття інформації. Не заблукати у професійній лексиці та водночас значно поповнити свій словниковий запас допоможе «Словник криптовалютного трейдера». Розгорнувши книгу, її читач приречений захопитися і зануритися в цей особливий світ і досвід справжнього фахівця своєї справи, який пройшов непростий, сповнений пригод та випробувань шлях у пошуках свого Золотого Ґраалю.

До 11 травня на сайті «Видавництва 21» на книгу «Золотий ґрааль криптовалютного трейдингу» триває передпродаж

 

Ось так починалася книга:

«Аби нові покоління трейдерів не марнували власні час і гроші на чергові «дослідження» – я чемно поділюся з вами всіма знаннями, які отримав за тривалий час розробки криптовалютних трейдингових роботів.
Сприймайте цю книгу не як інструкцію, а як просто цікаву оповідку про компанію людей, які вдавали, наче роблять щось
корисне та розумне, а насправді – пародіювали Дон Кіхота.
Якщо ви не знайомі з галуззю, про яку йдеться у книзі, – зазирніть у короткий словник криптовалютного трейдера (він десь на останніх сторінках).
Я розкажу про власну історію пошуку закономірностей, або, як кажуть трейдери, «золотого ґрааля» трейдингу...»

Ось так починалося те, про що ця книга:

«Що мені найбільше сподобалося і стало ґрунтом для довгої роботи над замовленням – так це те, що я вперше в житті зміг комусь висунути свій райдер, тобто я казав, що мені потрібно для роботи, і замовник забезпечував цим мене.
А замовив я не так і багато:
•• офіс
•• кілька серверів
•• програміста на Python
•• великий калькулятор
•• фліпчарт
•• ну й аванс, куди ж без нього
Замовник був серйозним і навіть не запитав, навіщо мені великий калькулятор (його я написав для приколу), і наступного дня все, що я попросив, було в новенькому офісі».

 

Інга Кейван, PR-менеджер «Видавництва 21»

ikeyvan7612@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001499791735