Із 3 по 30 листопада на нашому сайті діятиме перепродаж двох новинок дитячого арт-видавництва «Чорні вівці», присвячених подорожам – «Капітан Матіус у Країні Коротких Штанців» польського письменника Яна Пєкла та «Зайчик-нестрибайчик подорожує» української авторки Оксани Драчковської.

Кожну з книжок ви можете замовити лише за 126 грн. (замість 150).

«Капітан Матіус у Країні Коротких Штанців» (переклад Христини Потапенко, книжка білінгвальна). У своїй казці Ян Пєкло, посол Польщі в Україні у 2016–2019 роках, розповідає про пригоди відважного капітана Матіуса, який на власному вітрильнику «Онуфрій Пімпель» вирушає разом із командою на складну місію. Його мета – врятувати принца Калорифера та принцесу Жирандоліну, увʼязнених жорстоким чаклуном Сварогом. Казку варто почитати, щоб дізнатися, яка доля спіткала злого Сварога і як ці події змінили життя людей у Країні Коротких Штанців, де ніколи не світило сонце, а листя дерев ніколи не було достатньо зеленим... Мабуть, дорослі теж люблять такі казки.

«Зайчик-нестрибайчик подорожує» – це продовження історії маленького героя, котрий пересувається на інвалідному візку. Вперше він вирушає у справжню далеку подорож. Як йому потрапити до звичайного потяга, як подолати перехід через вулицю великого міста, як сісти до автобуса чи трамвая? Завдяки ілюстраціям художниці Оксани Драчковської-молодшої читачі яскраво переживуть разом із Зайчиком усі його пригоди.

За детальнішою інформацією звертатися:

комунікаційна менеджерка

Лілія Шутяк,

shutiak86@gmail.com,

facebook.com/ChorniVivtsi

instagram.com/chorni_vivtsi