У четвер, 5 вересня, розпочався передпродаж нової книги Юлії Олефір – авторки бестселера про пригоди єнотів-бешкетників в Казковому лісі. У другій частині вже знайомі дітлахам Морсик і Лютик поринуть у справжню зимову казку: будуть випікати імбирні пряники за бабусиним рецептом, слухати веселі байки дядечка Валеріана, який завітав у гості з Баштанової Долини, і навіть влаштують святкову вечірку.

На сторінках книжки «Різдвяний настрій єнотів-бешкетників, або Як Морсик диво шукав» письменниця не лише відтворила святкову атмосферу, а й показала дітлахам, що дива справді існують і мрії кожної дитини – здійснюються.

Юлія Олефір написала книгу так, що вона буде зрозумілою навіть тим, хто не читав першу частину. Головною темою є пошук різдвяного чуда, адже так хочеться подарувати дітям віру в те, що дива творяться. Витончені ілюстрації Ріти Нільсон стали прекрасним доповненням казки про добро і силу дитячої мрії. 

Від 5 до 22 вересня триватиме передпродаж книжки «Різдвяний настрій єнотів-бешкетників, або Як Морсик диво шукав» за спеціальною ціною 408 грн (замість 480): РІЗДВЯНИЙ НАСТРІЙ ЄНОТІВ-БЕШКЕТНИКІВ 

Довідка про авторку:

ЮЛІЯ ОЛЕФІР народилась 1983 року. Своє дитинство провела на Полтавщині, де з відзнакою закінчила звичайну сільську школу. Вищу освіту отримала в Національному Фармацевтичному університеті міста Харкова і майже 10 років працювала за спеціальністю. Але мрія писати не покидала Юлію з самого дитинства. Вона писала вірші з 11 років і видала 4 збірки, періодично публікувала свої короткі розповіді у фармацевтичних журналах і соціальних мережах. На написання дебютної дитячої книги письменницю надихнули її діти, що стали прототипами головних героїв книги «Казковий Ліс. Пригоди єнотів-бешкетників». Юлія впевнена, що в дитячій літературі знайшла своє покликання, бо саме казки дозволяють їй залишатися дитиною в душі і краще розуміти своїх синів. Письменниця зізнається, що мріє написати книгу, яка увійде в світову історію дитячої літератури.

За детальнішою інформацією звертатися до PR-менеджерки

Марини Горбатюк,

maryna.horbatyuk@gmail.com