Коли правда й добро в небезпеці, всі сили землі прокидаються й поспішають на допомогу. Оммм, дух ірпінського лісу, не забарився і побіг визволяти своє рідне місто.

У другій частині, «Оммм. Пробудження сили», головний герой вирушає на допомогу другові. А як відомо, коли близьким загрожує щось – ти здатен на найбільші подвиги та зміни у своєму житті. Справжня дружба – це розділені радість і журба, а головне – це рука допомоги в усіх сенсах. Саме щира дружба та складні обставини ведуть маленьке лісовенятко до великого чарівного майбутнього.

 

Таша Торба зазначила: 

«Кожний здобуток починається з маленького кроку.
Кожна рослинка починається з насінинки чи зернинки.
Кожна думка починається з ідеї.
А з чого почалась історія Оммма, духа ірпінського лісу?
Коли і де він народився?
Як він став чарівником та хто допоміг йому у цьому?
Нова книга, нові пригоди та чарівні перевтілення!
Вже зовсім скоро!»

 

Книжка проілюстрована картинами авторки.

Від 5 до 22 вересня триватиме передпродаж другої частини за акційною ціною 340 грн (замість 400): ОМММ. ПРОБУДЖЕННЯ СИЛИ

Довідка про авторку: 

ТАША ТОРБА народилась у селі Нова Олександрівка на Київщині. Уже понад 20 років живе в місті Ірпені, виховує двох синів. Створила в місті етносадок і школу «Котигорошко», де діти зростають в оточенні українських традицій. Керує власною художньою студією «Творча макітра».

Героїчні події в рідному місті надихнули на створення образу казкового героя, який підтримує жителів та допомагає їм пройти крізь важкі реалії війни.

За детальнішою інформацією звертатися 

до PR-менеджерки

Марини Горбатюк,

maryna.horbatyuk@gmail.com